Info ja yhteydenototHyötytarhuri - kotipihan vihreämpi vallankumous


Blogin ajatus lähti omasta hyötytarhasta ja puhtaasta sadonkorjuun ilosta. Hyötytarhurin tarkoitus on innostaa kaikkia helppoon kasvisten kotitarveviljelyyn ja iloita yhdessä oman maan sadonkorjuusta tämän muuttuvan maailman armoilla. Henkilökohtaisesti halusin vaikuttaa asioihin suoraan ja konkreettisesti ruohonjuuritasolta - eli omassa ja perheeni elämässä - ja siksi innostuin kotitarveviljelystä. Olen aistit avoinna kulkeva ja jatkuvasti uutta tietoa pureskeleva alle nelikymppinen media-alan sekatyöläinen, puutarhakirjailija ja -toimittaja. 

Blogiini kokoan kokemuksiani ja vinkkejä muiden kotipuutarhureiden sekä hyötykasviharrastajien viihteeksi ja toivottavasti myös hyödyksi. Väliin voi lipsahtaa myös resepti jos toinenkin, sekä säilöntää, aina silloin kun herkkuja puutalovanhukseni keittiössä syntyy.

Uskon, että uusi luonnonläheisempi ja "vihreämpi vallankumous" alkaa omilta pihoiltamme ja toki myös puhtaan kotimaisen ruoan arvostuksesta. Se alkaa arkipäivässä omasta ihanasta puutarhasta - oli se sitten pieni tai suuri, jo olemassa oleva tai vasta syntymässä. Elämme loppujen lopuksi aina luonnon antimien armoilla.

Iloisia ja satorikkaita puutarhahetkiä Hyötytarhuri-sivuston parissa!
Tervetuloa myös seuraamaan Instagram-tiliäni ajankohtaisissa puutarha-asioissa.

        - Linda/Hyötytarhuri

Yhteydenotot ja someyhteistyö: 

hyotytarhuri(at)gmail.com

© Sivuston kuvat:
Hyötytarhuri/Linda Peltola (ellei toisin mainita)
Kuvien luvaton kopiointi kielletty.


Blogger Template by pipdig