InfoHyötytarhuri - kotipihan vihreämpi vallankumous


Blogin ajatus lähti omasta hyötytarhasta ja puhtaasta sadonkorjuun ilosta. Hyötytarhurin tarkoitus on innostaa kaikkia helppoon ja edulliseenkin kasvisten kotitarveviljelyyn, ja iloita yhdessä oman maan sadonkorjuusta tämän muuttuvan maailman armoilla. Henkilökohtaisesti halusin vaikuttaa asioihin suoraan ja konkreettisesti ruohonjuuritasolta - eli omassa ja perheeni elämässä - ja siksi innostuin hyötyviljelystä. En väitä olevani kaikkitietävä puutarhaguru, vaan aistit avoinna kulkeva ja jatkuvasti uutta tietoa pureskeleva alle nelikymppinen media-alan sekatyöläinen, puutarhakirjailija ja freelancetoimittaja. 

Unelmoin omavaraisemmasta elämästä ja siitä täydellisestä pihamaan mahtisadosta. Tähän blogiin kokoan kokemuksiani, onnistumisiani ja virheitäni muiden kotipuutarhureiden sekä hyötykasviharrastajien viihteeksi ja toivottavasti myös hyödyksi. Väliin voi lipsahtaa myös resepti jos toinenkin, aina silloin kun herkkuja maalaistalovanhukseni keittiössä syntyy.

Uskon, että uusi luonnonläheisempi ja "vihreämpi vallankumous" alkaa omilta pihoiltamme ja puhtaan kotimaisen ruoan arvostuksesta. Se alkaa omasta ihanasta hyötytarhasta - oli se sitten pieni tai suuri, jo olemassa oleva tai vasta syntymässä. Elämämme on loppujen lopuksi aina luonnon antimien armoilla.

Iloisia ja satorikkaita puutarhahetkiä Hyötytarhuri-sivuston parissa!

        - Linda/Hyötytarhuri

Yhteydenotot ja yhteistyö: 

hyotytarhuri(at)gmail.com

© Sivuston kuvat:
Hyötytarhuri/Linda Peltola (ellei toisin mainita)
Kuvien luvaton kopiointi kielletty.


Blogger Template by pipdig