tag:blogger.com,1999:blog-1209507850600615382.post7771282728851026065..comments2024-03-13T21:15:04.425+02:00Comments on Hyötytarhuri: ParatiisiomenasäilykeHyötytarhurihttp://www.blogger.com/profile/07466489955089330129noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1209507850600615382.post-784023674165346772021-09-16T23:53:38.461+03:002021-09-16T23:53:38.461+03:00Mahtavaa, kiitos! No varmasti tulee, Dolgossa on k...Mahtavaa, kiitos! No varmasti tulee, Dolgossa on kyllä todella hieno aromi - vaikkakin hapan. Siksi se onkin juuri säilöntään sopivaa ja ah, mikä hehkuva väri! Ei tätä herkkua viitsi hukata ja paljon niistä tulee purkkeja vaikka pieniä ovatkin. Tuo soseutus/paseeraus-menetelmä on todella kätevä ja sillä saa kylä parhaat hillot. Teen samalla systeemillä pihlajanmarja- ja herukkahillotkin nykyisin. Ensi syksynä taidan pistää paratiisiomenan sekaan vielä vähän pihlajanmarjaa, jotka auttavat säilymisessä ja hyytymisessä kun sisältävät paljon pektiiniä. On tämä syksy herkkujen aikaa! Eipä ole tarvinut vuosiin ostaa kaupan hilloja. :)Hyötytarhurihttps://www.blogger.com/profile/07466489955089330129noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1209507850600615382.post-47441330250789167912021-09-16T15:05:23.373+03:002021-09-16T15:05:23.373+03:00Hei miten inspiroivaa! Teen myös koristeomenasoset...Hei miten inspiroivaa! Teen myös koristeomenasosetta ja marmeladia syksyisin. Minulla samainen Dolgo, josta tulee mielestäni paras sose. Olen kokeillut kaikkia muitakin kyllä, Erstaa, Tammisaari, Makamik,Hopa jne. Tulee kauniin purppuraisia soseita/marmeladeja. Olen kyllä jauhanut ihan sileäksi kuorineen ja pusertanut siivilän läpi. Ja samaa mieltä tuosta, ettei viime tipassa kannata poimia, vaan silloin kun ovat vielä napakoita. Kanelia, kardemummaa ja sitruunaa mausteeksi. En näe näissä mitään eroa tavallisiin omppuihin verrattuna -paitsi positiivisessa mielessä -tavattoman kaunis väri! Ihanaa keksin ja juuston kanssa, puuron päällä ja piiraissa. Samettihortensiahttps://www.blogger.com/profile/14609832729847842137noreply@blogger.com